Η Εταιρία – Ένας αιώνας ιστορίας

Αρχές 20ου αιώνα, τo 1909, δημιουργείται μια υπογραφή που έμελλε να αποτελέσει σημείο αναφοράς της Ελληνικής επιπλοποιίας. Εμπνευστής και δημιουργός ο Αριστείδης Κούρτης, που με οδηγό την αγάπη για το έπιπλο, την φαντασία, και την εμμονή για την ποιότητα, δημιουργεί ένα μικρό εργαστήριο επίπλων στην Κηφισιά.

Σήμερα, 108 χρόνια μετά και ύπο τη διοίκηση του Αριστείδη Ιωάννου Κούρτη, η εταιρεία ΚΟΥΡΤΗΣ διαθέτει έναν εκθεσιακό χώρο που ασχολείται με τον χώρο του  σπιτιού, του γραφείου και της κουζίνας, και έναν εκθεσιακό χώρο  αποκλειστικά αφιερωμένο στους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας στο Μαρούσι.  Με την πολυετή εμπειρία στο χώρο του επίπλου και της κατασκευής  και σε συνεργασία με τους οίκους που εκπροσωπούμε,  έχουμε αναπτύξει εξίσου δυναμική παρουσία στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων καθώς επίσης και μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων όσον αφορά εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Για το λόγο αυτό είμαστε περήφανοι για τη δημιουργία του KOURTIS  CONTRACT στην Κηφισιά .     Η απόλυτη δέσμευση στην ποιότητα, η ειλικρίνεια, η συνέπεια, η καινοτομική διάθεση στην διακόσμησή, και ο σεβασμός στον πελάτη αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες της επιχειρηματικής μας ύπαρξης και θέτουν τα θεμέλια για την εισαγωγή της εταιρείας, στην νέα εποχή. Εμείς, στην εταιρεία Κούρτης, έτσι γράφουμε την ιστορία μας…

Υπηρεσίες

  • Συμβουλές-προτάσεις διακόσμησης και αποτύπωση του χώρου σας
  • After sales service, σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας ή διευκρίνισης, υπάρχει επίσκεψη από τεχνικό της εταιρείας μας με σκοπό την καταγραφή και επίλυση του θέματος.
Αλλαγή Γραμματοσειράς
SWITCH THE LANGUAGE
Καλάθι